Sandra K

Året som varit.
Imorgon är det ett nytt år. 2019. Som alltid brukar jag summera mitt år och försöka göra nya mål och förväntningar för det kommande året. Jag väljer alltid förs tora mål och hamnar i slutändan ganska besviken (på mig själv) och med känslan av att ha misslyckats.
Så iår, tänker jag enbart lägga vikt vid allt det positiva som hänt under året och faktist bara sätta upp två mål till 2019
 
Mål nr 1.
Fortsätta läsa, utan någon som helst tvång eller stress. Har märkt att jag fortfarande känner mig stressad om jag försöker mig på två böcker samtidigt, och känner aldrig att jag kommer in i böckerna jag läser, om jag läser dem samtidigt. Så därför, en bok åt gången, och bara böcker jag känner för att läsa.Inte täna på den enorma högen som väntar på mig nere i bokrummet. Och för guds skull, glöm inte att köpa fler ;)
 
Mål nr. 2
Sätta studierna i första hand. Jag kan bara gissa mig till att första halvåret bara var en mjukstart på utbildningen och kände att jag i slutet tappade fokus på studierna ju närmare jag kom jullovet. Dags att starta igång hjärnan och lägga tiden på studierna och när jag är nöjd, ge mig själv lästid som en slags belöning för mitt hårda arbete :)
 
 
Förhoppnignsvis kommer 2019 komma med underbara spännande romaner och härliga dagar.
 
 
Vi ses på andra sidan.